Welkom bij Roose Beauty Nails

Preena Roose

Mijn naam is Preena. Voor mij is verzorging zeer belangrijk. Alles draait om glitter en glamour. Hoe meer, hoe beter! Lichamelijke verzorging is daarbij een zeer belangrijk aspect. Jaren geleden ben ik begonnen met diverse opleidingen op het gebied van hand, nagel- en make-up . Nu ruim 8 jaar verder, en met diverse certificaten op zak, heb ik al een aantal jaren een veelzijdige Nagelsalon. Ik geniet nog elke dag van het creëren van mooie nagels, perfect geëpileerde wenkbrauwen en verzorgde voeten. Mijn doelstelling is om iedere klant met een blij gevoel naar huis te laten gaan.

De meeste behandelingen doe ik met het merk Alessandro uit Duitsland. Te weten acrylgel, hard gel, gellac en  Biab.

BIAB (Builder In A Bottle), is de nieuwste trend in de wereld van nagels. Het is een flexibele en verstevigende gel. Met BIAB kan ik ook kleine verlenging maken, maar je kunt ook gewoon BIAB op je eigen nagels laten zetten voor nagelversteviging. BIAB is te gebruiken onder je gellak voor extra stevigheid, maar het kan ook zonder gellak.

BIAB is er in verschillende nude tinten en het merk is vegan, het is niet op dieren getest en er zitten geen heftige, chemische stoffen in.

Creëer je eigen stijl

Geniet van een
heerlijke behandeling

maak een afspraak